AMD Medik Centar

Šifra partnera: 285
Zdravlje
5%-15%na sve usluge
 • Šifra partnera: 285
 • Kao član GRAWE Bonus kluba, kod partnera ostvarujete pravo na:
 • - 15% popusta na sve specijalističke preglede.
 • - 10% popusta na sve biohemijske analize.
 • - 5% popusta na mikrobiološke i patološke analize.
 • - korišćenje odobrenog GRAWE bonusa.
 • * NapomenaPregledi doktora konsultanata van Leskovca ne ulaze u popuste.
 • Ukoliko želite da iskoristite pogodnost kod partnera GRAWE Bonus kluba, pre plaćanja robe/usluge na kasi pošaljite SMS poruku na broj 069 222 55 22.

  Ukoliko želite da iskoristite samo popust, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  Ukoliko želite da iskoristite i popust i bonus, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda odobriti pogodnost.

  Slanje SMS poruke se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

  Napomena:
  Stanje bonusa koji vam je na raspolaganju možete proveriti na svom korisničkom nalogu. Da biste se prijavili na svoj korisnički nalog, kliknite na dugme “Prijava za korisnike” i upišite svoje pristupne podatke.

  U slučaju potrebe, pozovite naš centar za podršku na broj: 069 222 55 22

Proizvodi/Usluge

O partneru

AMD MEDIC CENTAR nastao je nakon dve godine upornog, predanog i iscrpnog rada kako bismo pacijentima na Jugu Srbije pružili najviši nivo zdravstvenih usluga.

Naš inovativni koncept poslovanja u domenu pružanja medicinskih usluga se potpuno razlikuje od koncepata na koje ste navikli, a u to ćete se uveriti na samom ulazu naše klinike, gde će vas dočekati ljubazno osoblje, koje će Vam pružiti sve informacije i koje će do samog izlečenja brinuti o Vašem zdravlju.

Na svemu smo posvećeno radili kako bismo ispunili visoke standarde u domenu pružanja zdravstvenih usluga.

Stoga, vizija našeg Centra je jasna i ogleda se u pružanju zdravstvenih usluga najvišeg kvaliteta kroz kontinuirano napredovanje naših zaposlenih i potpunu posvećenost pacijentu.

Naš tim odabranih lekara, izuzetno uspešnih i profesionalnih, biće Vam uvek na usluzi da Vas informiše, objasni, uputi i da stručne savete koji su Vam potrebni na putu izlečenja, jer je naš koncept baziran na dugoročnom odnosu u čijem ste središtu Vi i Vaše zdravlje.

Naša klinika uživa veleki respekt lekara koji rade u vodećim zdravstvenim ustanovama naše zemlje, upravo je to i razlog što veliki broj naših lekara – kosultanata dolazi iz ustanova kao što je Vojnomedicinska akademija, Institut za onkologiju i radiologiju iz Beograda, Institut za pneumoftiziologiju iz Sremske Kamenice, Klinički centar Niš itd.

Naš AMD MEDIC CENTAR već veliki broj naših zadovoljnih pacijenata naziva CENTROM ZDRAVLJA, jer su upravo na našoj klinici našli rešenje za svoje dugogodišnje zdravstvene probleme i rado upućuju svoje najbliže da i oni isto učine, a to je najveća potvrda našeg kvalitetog rada na kome insistiramo i to nam je ogromna satisfakcija da nastavimo da budemo još bolji i kvalitetniji u onome što radimo.

Na kraju, misija našeg Centra je da postane lider u struci postavljanjem standarda kroz stručnost, profesionalnost i odnos prema pacijentu, te budite uvereni da će naš tim neprekidno raditi na svom usavršavanju, kao i da ćemo uvek biti potpuno predani i posvećeni Vama i Vašem zdravlju kako bismo opravdali poverenje koje ste nam ukazali.

Prikaži Više

AMD Medik Centar

Branislava Nušića 21 | Leskovac
Radno Vreme:
 •  Radni dan: 8-20
 •  Subota: 8-20
Način Plaćanja:
 • Gotovinom
 • Platnim karticama
 • Virmanski preko računa

Slični Popusti

GRAWE Bonus klub/GRAWE ne snosi odgovornost za netačne ili nepotpune informacije o partnerima i njihovim prodajnim mestima do kojih, između ostalog, može doći usled poslovnih, organizacijskih ili statusnih promena. Svi navedeni podaci isključivo su informativnog karaktera. GRAWE Bonus klub zadržava pravo izmene navedenih podataka u svakom trenutku.