Bebinac | Restoran Pansion

Šifra partnera: 344
RestoraniPutovanja
10% na sve usluge.
 • Šifra partnera: 344
 • Kao član GRAWE Bonus kluba, kod partnera ostvarujete pravo na:
 • - 10% popusta na sve usluge.
 • - korišćenje odobrenog GRAWE bonusa.
 • Ukoliko želite da iskoristite pogodnost kod partnera GRAWE Bonus kluba, pre plaćanja robe/usluge na kasi pošaljite SMS poruku na broj 069 222 55 22.

  Ukoliko želite da iskoristite samo popust, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  Ukoliko želite da iskoristite i popust i bonus, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda odobriti pogodnost.

  Slanje SMS poruke se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

  Napomena:
  Stanje bonusa koji vam je na raspolaganju možete proveriti na svom korisničkom nalogu. Da biste se prijavili na svoj korisnički nalog, kliknite na dugme “Prijava za korisnike” i upišite svoje pristupne podatke.

  U slučaju potrebe, pozovite naš centar za podršku na broj: 069 222 55 22

Proizvodi/Usluge

O partneru

Pansion Bebinac se nalazi u Leskovcu, na 300 metara od centra grada. Okružen je vrtom i porodičnim kućama. Poseduje restoran sa prostranom terasom u kome se služe jela tradicionalne i internacionalne kuhinje Na raspolaganju je besplatan bežični internet.

Dodjite sami ili povedite celu Vasu porodicu, ostanite na prenocistu ili produzite boravak na nekoliko dana, ostanite na biznis poseti ili organizujte svoje poslovne prezentacije – u bilo kom slucaju Restoran Pansion BEBINAC iz Leskovca je pravo mesto za Vas.

Ono čime se posebno prepoznaje restoran Bebinac jeste originalna i specificna kuhinja. Tu moЕѕete osetiti miris i ukus pravog, na siroko poznatog leskovačkog roštilja, spremljenog rukom samog vlasnika restorana kao učenika stare leskovačke škole skare, ali Vas ukus i maštu obogatiće i specifični specijaliteti istočnjackih kuhinja i drugih nesvakidašnjih jela evropskih i svetskih kuhinja.

Sve sobe su klimatizovane  opremljene radnim stolom, stolicom i TV-om sa kablovskim kanalima. Obuhvataju sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine sobe imaju balkon. Doručak se služi svakog dana u restoranu.

Prikaži Više

Bebinac | Restoran Pansion

28. mart bb | Leskovac
Način Plaćanja:
 • Gotovinom
 • Platnim karticama
 • Virmanski preko računa

Slični Popusti

GRAWE Bonus klub/GRAWE ne snosi odgovornost za netačne ili nepotpune informacije o partnerima i njihovim prodajnim mestima do kojih, između ostalog, može doći usled poslovnih, organizacijskih ili statusnih promena. Svi navedeni podaci isključivo su informativnog karaktera. GRAWE Bonus klub zadržava pravo izmene navedenih podataka u svakom trenutku.