CITYmedik Dijagnostika

Šifra partnera: 265
Zdravlje
10%-20%na sve usluge
 • Šifra partnera: 265
 • Kao član GRAWE Bonus kluba, kod partnera ostvarujete pravo na:
 • - 20% Popusta na magnetnu rezonancu.
 • - 10% Popusta na ultrazvuk.
 • - korišćenje odobrenog GRAWE bonusa.
 • Ukoliko želite da iskoristite pogodnost kod partnera GRAWE Bonus kluba, pre plaćanja robe/usluge na kasi pošaljite SMS poruku na broj 069 222 55 22.

  Ukoliko želite da iskoristite samo popust, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  Ukoliko želite da iskoristite i popust i bonus, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda odobriti pogodnost.

  Slanje SMS poruke se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

  Napomena:
  Stanje bonusa koji vam je na raspolaganju možete proveriti na svom korisničkom nalogu. Da biste se prijavili na svoj korisnički nalog, kliknite na dugme “Prijava za korisnike” i upišite svoje pristupne podatke.

  U slučaju potrebe, pozovite naš centar za podršku na broj: 069 222 55 22

Proizvodi/Usluge

O partneru

CITYmedik DIJAGNOSTIKA je visoko specijalizovana ordinacija za radiološku dijagnostiku, odnosno preglede magnetnom rezonancom i ultrazvukom sa doppler-om.

Pregledi magnetnom rezonancom, u našem centru obavljaju se na aparatom Siemens Essenza, jačine 1.5T. Kao jedan od najsavremenijih aparata, opremljen svim zavojnicama neophodnim za snimanje čitavog tela, obezbeđuje visok kvalitet pregleda različitih organa i struktura u organizmu. Uz kompletnu tehnološku opremljenost i najsavremeniji softverski sistem, našim pacijentima je omogućena trodimenzionalna tehnika pregleda, zatim rekonstrukcije, kao i visoka rezolucija dijagnostičkih slika. I najvažnije, sve preglede magnetnom rezonancom radi tim lekara, specijalista sa višegodišnjim iskustvom i visokom reputacijom, kako kod pacijenata, tako i među svojim kolegama.

U našem centru obavlja se i ultrazvučna i Color-doppler dijagnostika. Kod nas je moguće uraditi sve vrste ultrazvučnih pregleda, kako unutrašnjih organa, tako i koštano-zglobnog sistema i mekih tkiva. Takođe se može uraditi i pregled protoka krvi kroz krve sudove.

Potrebe pacijenata za nas su prioritet. Zbog toga smo njihovom zdravlju posvećeni na stručan, savremen i bezbolan način.

Tim predvodi Dr sci. med. Bojan Banko, lekar Centra za radiologiju i magnetnu rezonancu Kliničkog centra Srbije. Dr Banko je usko specijalizovan za MR preglede hepatobilijarnog i digestivnog sistema, zglobova, mišića, grudnog koša i srca.

Prikaži Više

CITYmedik Dijagnostika

Milana Rakića 6-8 | Beograd
Radno Vreme:
 •  Radni dan: 8-20
 •  Subota: 9-17
Način Plaćanja:
 • Gotovinom
 • Platnim karticama
 • Virmanski preko računa

Slični Popusti

GRAWE Bonus klub/GRAWE ne snosi odgovornost za netačne ili nepotpune informacije o partnerima i njihovim prodajnim mestima do kojih, između ostalog, može doći usled poslovnih, organizacijskih ili statusnih promena. Svi navedeni podaci isključivo su informativnog karaktera. GRAWE Bonus klub zadržava pravo izmene navedenih podataka u svakom trenutku.