Dušanov Konak | Etno kafana

Šifra partnera: 166
Restorani
10% na sve usluge
 • Šifra partnera: 166
 • Kao član GRAWE Bonus kluba, kod partnera ostvarujete pravo na:
 • - 10% popusta na sve usluge restorana.
 • - korišćenje odobrenog GRAWE bonusa.
 • Ukoliko želite da iskoristite pogodnost kod partnera GRAWE Bonus kluba, pre plaćanja robe/usluge na kasi pošaljite SMS poruku na broj 069 222 55 22.

  Ukoliko želite da iskoristite samo popust, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  Ukoliko želite da iskoristite i popust i bonus, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda odobriti pogodnost.

  Slanje SMS poruke se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

  Napomena:
  Stanje bonusa koji vam je na raspolaganju možete proveriti na svom korisničkom nalogu. Da biste se prijavili na svoj korisnički nalog, kliknite na dugme “Prijava za korisnike” i upišite svoje pristupne podatke.

  U slučaju potrebe, pozovite naš centar za podršku na broj: 069 222 55 22

Proizvodi/Usluge

O partneru

Etno kafana DUŠANOV KONAK je otvorena sredinom 2010 godine i pretenduje da zauzme jednu od vodećih pozicija među kafanama sa ovih prostora, kako svojim ambijentom koji oduzima dah, tako i menijem.

Restoran Dušanov konak se nalazi u širem centru Niša i definitivno ga nije teško naći.

Uređen je u etno stilu kombinovawem kamena, pune cigle i drveta. Karirane zavese, glineno i drveno posuđe kao i opuštena atmosfera uz tamburice upotpuniće Vam celokupan ambijent.

Restoran raspolaže salom i baštom koja se jednim delom u zimskom periodu zastakljuje. Sala je kapaciteta od oko 80 mesta, koja je ulepšana slikama starog Niša i niških boema. Restoran Vam pruža mogućnost da iznajmite salu za razna slavlja i poslovne ručkove.

Restoran poseduje baštu što ga čini posebnim zbog puno zelenila i ogromne fontane, i u takvom ambijentu se nećete osećati da ste u centru Niša. Raspolaže sa oko 100 mesta i važi za jednu od najposećenijih letnjih bašti.

Od glavnih jela tu su specijaliteti kuće, teleći repovi, seljačko meso, sarmice u vinovom listu, dimljene butkice, pasulj na tavče i drugi gurmanluci, kao i veliki izbor roštilja i ribljih specijaliteta.

Ako ste na proputovanju tu je razlog više da svratite i osetite duh starog Niša, a ako ste iz Niša ovo je idealno mesto za druženje i priču uz odličnu hranu i piće.

Za goste sa strane postoji mogućnost i organizovanja smeštaja u blizini restorana.

Prikaži Više

Dušanov Konak | Etno kafana

Cara Dušana 124 b | Niš
Radno Vreme:
 •  Svaki dan
Način Plaćanja:
 • Gotovinom
 • Platnim karticama
 • Virmanski preko računa

Slični Popusti

GRAWE Bonus klub/GRAWE ne snosi odgovornost za netačne ili nepotpune informacije o partnerima i njihovim prodajnim mestima do kojih, između ostalog, može doći usled poslovnih, organizacijskih ili statusnih promena. Svi navedeni podaci isključivo su informativnog karaktera. GRAWE Bonus klub zadržava pravo izmene navedenih podataka u svakom trenutku.