Madero Lady | Salon za maderoterapiju

Šifra partnera: 356
Lepota
10% na sve usluge
 • Šifra partnera: 356
 • Kao član GRAWE Bonus kluba, kod partnera ostvarujete pravo na:
 • - 10% popusta na sve usluge.
 • - korišćenje odobrenog GRAWE bonusa.
 • Ukoliko želite da iskoristite pogodnost kod partnera GRAWE Bonus kluba, pre plaćanja robe/usluge na kasi pošaljite SMS poruku na broj 069 222 55 22.

  Ukoliko želite da iskoristite samo popust, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  Ukoliko želite da iskoristite i popust i bonus, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda odobriti pogodnost.

  Slanje SMS poruke se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

  Napomena:
  Stanje bonusa koji vam je na raspolaganju možete proveriti na svom korisničkom nalogu. Da biste se prijavili na svoj korisnički nalog, kliknite na dugme “Prijava za korisnike” i upišite svoje pristupne podatke.

  U slučaju potrebe, pozovite naš centar za podršku na broj: 069 222 55 22

Proizvodi/Usluge

O partneru

Salon za maderoterapiju “Madero Lady” se nalazi u Žarkovu , Trgovačka 9a, na prvom spratu u tržnom centru  na stanici u tzv. “centru” Žarkova – smer ka gradu  (preko puta Super Vera).

Maderoterapija (“masaža oklagijama”) u  salonu Madero Lady je namenjena isključivo za dame , a jedan tretman traje sat vremena.

Tretmani se rade samo na zakazivanje u period od 10-20h iz razloga što se ne boravi  konstantno na navedenoj adresi, već samo po potrebi kada postoji zakazan termin.

Ono što želimo da posebno istaknemo je da usluge možete platiti i preko računa, sa napomenom da je u cene usluga uračunat pdv (pogledajte ceo cenovnik na nasoj web stranici www.madero.nacukarici.rs)

Ukoliko dolazite automobilom, cela Trgovačka ulica je sa obe strane kolovaza obeležena i besplatna za parkiranje, a takođe možete iskoristiti i natkriveni parking u mega marketu Super Vero Žarkovo. Do nas takođe možete doći autobusima  37, 50, 51, 52, 56, 89, 531, 532, 533, 560, 561, 581, 591, 592, 860 (tzv. stanice Žarkovo centar i Žarkovo spomenik). Dobro došli!

Prikaži Više

Madero Lady | Salon za maderoterapiju

Trgovačka 9A | Beograd
Radno Vreme:
  •  Svaki dan: 10-20

Rad sa strankama isključivo na zakazivanje.

Način Plaćanja:
 • Gotovinom
 • Virmanski preko računa

Slični Popusti

GRAWE Bonus klub/GRAWE ne snosi odgovornost za netačne ili nepotpune informacije o partnerima i njihovim prodajnim mestima do kojih, između ostalog, može doći usled poslovnih, organizacijskih ili statusnih promena. Svi navedeni podaci isključivo su informativnog karaktera. GRAWE Bonus klub zadržava pravo izmene navedenih podataka u svakom trenutku.