Solaris | Smeštaj & Wellness

Šifra partnera: 129
Putovanja
7%-12% na sve aranžmane
 • Šifra partnera: 129
 • Kao član GRAWE Bonus kluba, kod partnera ostvarujete pravo na:
 • - 12% popusta na redovan cenovnik usluga hotela Solaris Resort.
 • - 7% popusta na pakete* iz redovne ponude:
 • - *Wellness & Spa, romantični i porodični paket.
 • - korišćenje odobrenog GRAWE bonusa.
 • * NapomenaPopusti se ne odnose na promocije meseca, datumske dolaske i druge akcijske ponude.
 • Ukoliko želite da iskoristite pogodnost kod partnera GRAWE Bonus kluba, pre plaćanja robe/usluge na kasi pošaljite SMS poruku na broj 069 222 55 22.

  Ukoliko želite da iskoristite samo popust, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  Ukoliko želite da iskoristite i popust i bonus, na navedeni broj pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda odobriti pogodnost.

  Slanje SMS poruke se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

  Napomena:
  Stanje bonusa koji vam je na raspolaganju možete proveriti na svom korisničkom nalogu. Da biste se prijavili na svoj korisnički nalog, kliknite na dugme “Prijava za korisnike” i upišite svoje pristupne podatke.

  U slučaju potrebe, pozovite naš centar za podršku na broj: 069 222 55 22

Proizvodi/Usluge

O partneru

SOLARIS Resort Vrnjačka Banja je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje, najpoznatijem turističko-banjskom mestu u Srbiji. Smešten je u mirnom delu banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim.

Objekat nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, salu za seminare, sopstveni parking prostor. Idealno je mesto za odmor, opuštanje i uživanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

U ponudi su takođe i sportsko-rekreativni sadržaji sa otvorenim i zatvorenim bazenom, fitnes centrom, ekskluzivnim wellness centrom i relax zonom.

Kompleks SOLARIS Resort Vrnjačka Banja od devet vila obuhvata površinu od 9.000 m2 koje poseduju 90 komfornih apartmana i porodičnih soba. Svakom gostu na raspolaganju je besplatan parking prostor pod video nadzorom sa 90 parking mesta.

U sklopu Solaris Resorta je restoran Biber. Enterijerom i dizajnom, pruža osećaj tradicionalne, tople atmosfere uz spoj raznovrsnih ukusa i ugođaja. Restoran nudi A la carte ponudu sa širokom paletom nacionalnih specijaliteta Španije, Francuske, Italije i Dalekog istoka uz bogat izbor vina i poslastica. Ambijent restorana pruža mogućnost organizovanja tematskih večeri sa adekvatnim muzičkim programom i animacijama za goste.

U sastavu SOLARIS Resort Vrnjačka Banja je i seminar sala za organizovanje različitih vrsta konferencija, seminara, poslovnih sastanaka i skupova. Kapacitet sale je do 200 mesta sa kompletnom audio i video opremom.

Jedinstvenost ponude čini i jedan od najprestižnijih Wellness centara u regionu. U Wellness i Relax zoni osećaj telesnog i duhovnog balansa pružaju jacuzzi hidromasažna kada, slana pećina, parno kupatilo, ruska banja, finska sauna, kaldarijum i tepidarijum, fish and spa tretmani, prostorije za masažu, voćni bar. Gostima je na raspolaganju i zatvoreni bazen sa slanom vodom, gde kupanje uz osećaj potpune relaksacije pruža delotvorni uticaj na zdravlje čitavog organizma. Sa temperaturom vode od 29ºC, prijatnom i opuštajućom muzikom, jacuzzi hidromasažnom kadom, ležaljkama i vodenim slapom unutar bazena, ovaj prostor dočarava duh morskih predela.

Otvoreni bazen sa vodenim barom omiljeno je mesto gostiju Solaris Resort-a. Doživljaj letnje idile povećavaju tropski suncobrani i palme, veliki izbor pića i koktela, VIP relax baldahini za “sunčanje u hladu”, kao i programi animacije za goste i muzičkim igrama takmičenja na vodi. Solaris poseduje i Biodesign bazen napravljen od peska koji podseća na ambijent dalekih Sejšela.

Do sada smo uspešno organizovali pripreme sportista, seminare, skupove privrednih društava, farmaceutskih kuća, nevladinih organizacija, kao i udruženja banaka i kompanija. Poverenje su nam svojim dolaskom ukazale diplomatske delegacije kao i druge javne ličnosti iz sveta glume, umetnosti, kulture i sporta. Dobro došli!

Prikaži Više

Solaris | Smeštaj & Wellness

Cerska 10 | Vrnjačka Banja
Radno Vreme:

•  Otvoreno cele godine 24/7

Način Plaćanja:
 • Gotovinom
 • Kreditnim karticama
 • Čekovima na rate
 • Virmanski preko računa

Slični Popusti

GRAWE Bonus klub/GRAWE ne snosi odgovornost za netačne ili nepotpune informacije o partnerima i njihovim prodajnim mestima do kojih, između ostalog, može doći usled poslovnih, organizacijskih ili statusnih promena. Svi navedeni podaci isključivo su informativnog karaktera. GRAWE Bonus klub zadržava pravo izmene navedenih podataka u svakom trenutku.